Aanbiedingen
Onze aanbiedingen wisselen periodiek. Kijk daarom regelmatig naar onze recente aanbiedingen. U vindt hier geselecteerde wijnen die uitblinken door hun prijs/prestatieverhouding, die uitzonderlijk zijn in smaak of uniek in hun voorkomen. Niet alle wijnen in de aanbieding komen voor in ons vaste assortiment.

bekijken...


Opruiming

Dit zijn aantrekkelijk geprijsde wijnen waarvan nog slechts enkele flessen op voorraad zijn. Maar ook wijnen van oudere jaargangen waarvan we inmiddels de nieuwe jaargang aanbieden in ons vaste assortiment. Wijnen die nog steeds in top-conditie verkeren, trouwens. Zo zijn er onder de opruimingswijnen vaak leuke kelderschatten te vinden! De prijs van onze opruimingswijnen ligt vaak onder de inkoopprijs.

bekijken...


Olijfolie
Nieuw in ons assortiment zijn olijfoliŽn van zeer hoge kwaliteit. Op beperkte schaal verkopen wij nu de olijfolie van Ornellaia, Ardoino, Sportoletti en Fanti. Grasgroene, kwalitatief hoogstaande, extra vierge olijfolie voor over uw salade, carpaccio of pasta. Of voor op uw ciabatta of bruschetta. Allemaal afkomstig uit la bella Italia, uit de regio's Liguria en Toscane. Een echte smaaksensatie! De olijfolie wordt verkocht in 0.5 ltr flessen.