Een beetje stappen en als beloning culinair afzien. In de Elzas, de Bourgogne of in de Rheingau. Advino zorgt voor vervoer, regelt proeverijen, zet wandeltochten uit en bespreekt de restaurants. U hoeft zelf niets anders te doen dan te genieten...

U vertrekt op vrijdagochtend en wordt op maandagavond weer thuis afgeleverd. Vier dagen in het teken van eten, drinken en wandelen. Op welke activiteit het accent ligt, dat bepaalt u zelf. Advino zorgt ervoor dat u op plekjes komt, waar u normaal gesproken nooit zou komen. Bij kleine wijnboeren die al jaren aan ons leveren. In dat voortreffelijke restaurantje, verscholen in een piepklein gehucht. Bij die ambachtelijke kaasmakerij met verrukkelijke Münsterkazen. U kunt zelf een groep samenstellen voor een culinaire trektocht. U kunt ook aansluiten bij een groep.

Uw gidsen

Henk Beyer heeft deelgenomen aan trek- en klimtochten in Europa, Zuid-Amerika, Irian Jaya en Afrika. Tegenwoordig organiseert hij onder andere survival- en avonturentochten voor jonge en oud. Maar ook op maat gesneden trektochten met culinaire hoogtepunten. Tijdens al deze activiteiten staan humor en gezelligheid voorop. Henk zal u met veel enthousiasme begeleiden bij de avontuurlijke activiteiten tijdens de trektocht.


Ad Meisters verkent al jaren gerenommeerde wijndomeinen met de wijngids in de hand. Zijn specialiteit is het selecteren van verrukkelijke streekgerechten en deze te combineren met de juiste wijnen. Bijna lyrisch kan hij vertellen over de wijnboeren, hun assortiment en over de vele restaurantjes die de Elzas rijk is. Ook geeft Ad tijdens de wijnproeverijen uitleg bij wat u proeft.



Culinaire trektochten
  • Elzas
  • Bourgogne




    Terug naar activiteiten